Hvornår er opbevaring i garage/skur ikke en god idé?

Udgivet af martin den

Når man har et hus, kan det være svært at vide, hvornår man skal vælge opmagasinering i sit eget hjem, eller hvornår man skal smide noget ud. Eller om du skal have et ekstern opbevaringsrum, som du i dag har mulighed for i nærmest alle byer. Så det har ikke den store betydning, om du bor i Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg, Odense eller et helt andet sted. Du kan altid købe opbevaring ude.

Men hvis du allerede har et haveskur og/eller garage, så er du måske ikke sikker på, hvornår du skal droppe det og finde et andet sted at opbevare dine ting. Eller om du måske slet ikke bør opbevare det mere.

Du kan gennemgå følgende punkter for at finde ud af det:

  • Du har ikke benyttet det gemte i mere end et år.
  • Det har fået en dårlig lugt, gælder især for tøj, møbler, dyner og puder.
  • Du har ikke mere plads.
  • Du vil gerne have mere plads.

Der er intet galt med opmagasinering

Der er en tendens til, at mange ser ned på det med at gemme noget. Nogle har forstået den kendte oprydningskonsulent Marie Kondo på den måde, at man aldrig skal gemme noget væk, fordi så glemmer man det. Men det giver ikke helt nogen mening, for man kan bare gennemgå det en gang om året. På den måde holder du altid styr på det, som du har sendt til opbevaring i garage/skur.

Men det er klart, at hvis du ikke har benyttet det i over et år, så bør du overveje, om det ikke er tid at droppe at gemme på det. Derfor bør du altid gennemgå de flyttekasser, som du har gemt.

Dårlig lugt

Når du åbner en flyttekasse op og opdager, at alt i den har fået en dårlig lugt, så er der sjældent det store at gøre. Du kan selvfølgelig prøve at vaske det og se om det hjælper. Men ofte vil du ikke kunne komme af med lugten.

Det er derfor så vigtigt, at du altid pakker tøj, dyner og lignende i lufttætte bokse, så du ikke risikerer dårlig lugt ved opbevaring i garage/skur. Men en anden løsning er, at du slet ikke har den slags i opmagasinering der.

For i dag kan du finde masser af steder til ekstern opbevaring, at det ikke giver mening at gemme tøj i et rum, som er lavet til din bil eller dine haveredskaber. Men du kan f.eks. sagtens gemme køkkenmaskiner, da de ikke er modtagelige for lugte. De kan i hvert fald hurtigt vaskes, så du slipper for en grim lugt.

Hvis du ikke gider pakke alt tæt og sikkert, så er det en god idé ikke at benytte opbevaring i garage/skur. For du kan finde eksterne opbevaringsrum i alle byer, så vi vil anbefale dig, at du benytter den metode, hvis du ikke kan overskue at få styr på en fæl lugt. I længden vil det være en billigere løsning for dig.

Hvis fugt trækker op gennem betongulvet eller betonfliserne på gulvet er det fordi der ikke er lavet en fugtspærre og dermed vil tingene blive opfugtet og komme til at lugte jordslået.

Mere om fliser til indkørsel, garage og/eller carport

https://www.fc-beton.dk/havefliser_129.html

http://fliserne.dk/

http://terrassefliser.dk/


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder