Få resten af børnenes værelse ud af huset – find ekstra lagerplads

Udgivet af martin den

Hvis du har børn, har du sikkert stadig noget af deres gamle værelse til at stå. Mange beholder nemlig værelset, sådan som det stod, da ungerne boede hjemme, fordi de så kan bruge det, hvis børnene får brug for det. Men det er sjældent, at de faktisk gør det. Derfor er det også på tide at komme ud med tingene. Hvis du mangler pladsen til at få fjernet resten af børne/ungdomsværelset, kan eksternt lagerplads være din løsning. Lagerpladsen kan lejes, sådan at du får plads til dine ting. Muligheden er, at du nu kan få mere plads i hjemmet, fordi lagerpladsen fungerer som en slags garage eller opbevaringsrum, som du kan bruge, så meget som du vil.

https://mitnyehjem.wordpress.com/2016/03/14/flyttekasser-efter-flytning/

Fordele ved plads i hjemmet

Når det gælder hjemmet, er det vigtigt, at vi har styr på vores ejendele. Der er rigtig mange negative sider ved et hjem, hvor der er for mange ting i. Typisk bliver det sværere og sværere at komme af med ting, jo flere der kommer ind i dit hjem. Derfor kan en lagerplads være med til at åbne op for muligheder i dit hjem. Uanset om du har mange ting eller ej, så kan et lagerrum være med til at sikre, at du kan holde styr på hjemmet. Det bliver især nemmere at:

  • Holde overskuddet i hjemmet
  • Gøre rent
  • Få smidt unødvendige ejendele ud

For mange bliver ungdomsværelset et slags depotrum, hvor der nu kan stilles de ting, der ikke længere er brug for. Så længe børnene bare har mulighed for at sove der, når de er hjemme, er der intet problem. Men det kan give mange fordele for dig at have lagerplads, der kan frigøre plads i hjemmet. Derfor vælger mange også at investere i en plads, der er ude fra hjemmet.

Lagerplads med korte afstande

En af grundene til dette er, at du mange gange finder ekstra opbevaringsrum meget tæt på dig. Mange større byer har nemlig de haller, hvor i du kan leje lagerplads. Det giver de bedste muligheder for at integrere pladsen som en del af hjemmet, fordi du kan køre til og fra rummet, præcis som det passer dig. Hvis du har et arvestykke, billedramme eller et stykke værktøj, der ikke længere har plads i hjemmet, kan du bare køre ud til dit depotrum og aflevere det. Når du endelig skal bruge det igen, kan du hurtigt få det tilbage. Hvis du bor tæt på:

  • Hjørring
  • Aarhus
  • Aalborg
  • Odense
  • Kolding
  • Esbjerg

Kan du finde en opbevaringshal tæt på dig. Typisk får du også en kort opsigelsesperiode. Hvis ungerne en dag beslutter, at de ikke længere ønsker at beholde deres ting, eller at de måske vil have dem med videre, kan du hurtigt opsige pladsen, hvis du ikke bruger den. Ekstra lagerplads kan dog oftest bruges til noget, og der er sjældent grund til at afskaffe det, når du først er kommet i gang med at bruge rummet.

https://www.vores-nye-hus.dk/2015/12/de-frste-flyttekasser-er-pakket.html


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder