Derfor bør butikker have et lagerhotel

Udgivet af martin den

Hvis du allerede har en butik, eller hvis du overvejer en, så ved du allerede godt, at butiksplads er langt dyrere end kontorplads. Det skyldes, at placering er alt. Så hvis du skal have en butik på en gågade, hvor du er sikker på, at mange kommer forbi butikken, er det også dyrere for dig. Derfor bør du finde den mindst mulige butik, som du kan og så have hele dit ekstra lager på et lagerhotel.

Mange butiksejere betaler i dag alt for mange penge for deres butik, fordi de insisterer på, at de vil have et baglokale, som de bruger som lager.  Eller de har en butik med alt for meget plads og derfor benytter de selve butikken som lager.

Det er en dårlig løsning, fordi det er alt for dyrt at bruge sin butik som lager. Du skal kun have den butiksstørrelse, som du behøver for tjene penge. Du skal ikke have for meget plads. For uanset om vi snakker butikspriser i Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg eller Odense, så er det for dyrt at benytte som dit lagerrum.

Find et depotrum til erhverv tæt på butikken

Hvis du i stedet finder et lagerhotel, som er tæt på din butik, så har du mulighed for at hente produkter derhenne, når du sælger dem i butikken. Hvis du står i din butik alene, så kan du vælge at fylde op en gang om dagen.

Men hvis du har mulighed for det, vil vi ikke anbefale dig, at du har mere i din butik, end du har brug for. For på den måde holder du dine udgifter nede og du får en langt bedre pris på et lagerhotel end på en butik.

Når det kommer til dit lager, så er billig lig med godt. For butikspriser handler som sagt om, hvor butikken ligger henne. Vi vil anbefale, at du har den bedste placering med mindst mulig plads og så have et ekstern lager i stedet for.

Se også siden her.

Skab en butik med fokus på salg

Alt psykologi viser, at hvis du vil sælge mange produkter, så skal du ikke have for mange produkter i din butik. Det er også godt, hvis dine kunder føler, at du er lige ved at løbe tør af et bestemt produkt, for så er de mere tilbøjelige til at købe med det samme i stedet for at vente.

Det er lige netop det, som du har mulighed for, når du har et lagerhotel. Om du sælger tøj eller legetøjsbiler er underordnet. Du er bedre stillet med at have et lager et andet sted.

Hvis du har adgang til en bil, kan du endda vælge et sted, som ikke er lige op af din butik. På den måde kan du ofte spare en del penge, eller du kan finde et lager, som er mellem din butik og dit hjem.

Det er vigtigt, at du tænker på at øge dit overskud og her er det en god idé at finde at skære i dyre udgifter til sin butik.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder