Kom væk fra hjemmet og hold fokusset på et kontorhotel

Udgivet af martin den

Hvis du lige har startet virksomhed, eller drømmer om at gøre det, kan det være, at du overvejer at gøre det fra hjemmet. Det kan der dog være råd imod. Hvis du vælger at starte virksomhed i hjemmet, så får du selvfølgelig den absolut billigste løsning. Du skal nemlig ikke betale en rød reje. Med i stedet for penge, kan det være, at du bliver nødt til at betale med andre ting – eksempelvis koncentrationsevnen. Det kan være sværere at koncentrere sig i hjemmet, da der er flere forstyrrelser, end der eksempelvis vil være på et kontor. Derfor kan du vælge at investere i et kontorhotel. Kontorhotellet kan få din virksomhed ud fra hjemmet, og samtidig give dig professionelle rammer. Med et kontorhotel kan du få ro til at drive forretning.

Kontorhotel til de hårdtarbejdende

Et kontor til leje er muligheden for dig, der gerne vil have en arbejdsplads at køre til. Det kan give en del overskud i hverdagen. Hvis du eksempelvis vælger at køre din virksomhed fra dit bryggers eller udestue, finder du hurtig ud af, at det kan være svært at holde helt fri. Der er altid en opgave eller to, som du kan gå i gang med, fordi du selvfølgelig har travlt, når du starter virksomhed. Med et kontorhotel kan du derfor få:

 • Overskud til at holde fri
 • Mulighed for en ”almindelig” arbejdsdag
 • Kollegaer, der gør dagen sjovere

Med et kontor til leje kan du vælge at holde fri, når du har brug for det. Dagene bliver hurtigt lange, og det kan blive nødvendigt at tage en aften uden arbejde, især hvis du kun lige er startet. Det er svært at gøre, hvis dit hjem er fyldt med dine varer. Hvis du ikke kan holde fri, påvirker det meget hurtigt din koncentration. Med kontorleje kan du derfor bedre holde fokus, fordi du kan skabe en hverdag.

Ønsker du i stedet kontorlokaler for dig selv, findes der mange muligheder her.

Arbejdsplads, kollegaer, og gå-på-mod

Med et kontorhotel får du andre iværksættere som kollegaer. Det kan give en stor fordel, fordi du kan udbrede dit netværk i branchen. De kan desuden hjælpe dig, hvis du har problemer på områder, hvor dine med-iværksættere har mere erfaring. Med et kontor til leje kan du altså sikre:

 • Bedre arbejdsdage
 • Mulighed for sparring
 • Opbyggelsen af et netværk
 • Skabelsen af en arbejdsplads
 • Bedre Rådgivning

Fordelen ved at kontorhotel er ligeledes, at du kan få det til billige penge. Intet er selvfølgelig ligeså billigt som at starte i hjemmet, men med den gode pris kan du komme tæt på. Samtidig får du jo også de ovennævnte fordele, samt en reception, der står for rengøring og kaffebrygning. Hvis du beslutter, at dit kontorleje skal rykkes fra Aarhus til Aalborg, skal du yderligere bare sige det. Så længe du gør det før påbegyndelsen af næste betalingsmåned, kan du rykke dit kontor med næsten øjeblik varsel. Et kontorhotel er derfor en uforpligtende måde at skabe et kontor på, sådan at du kan få ro til arbejdet i din nye virksomhed.

Byer med godt erhvervsliv

 • Faaborg
 • Nørresundby
 • Esbjerg
 • Hjørring
 • Kolding
 • Odense
 • Aarhus
 • Aalborg
 • Aars
 • Nibe
 • Randers
 • Løgstør
 • Bjerringbro

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder